September 25, 2012

Delfi tegemata töö

Juba mõnda aega tagasi üllitas Delfi artikli Superstaari saates osalenutest.

TOP16 üllatavamat kadumist: mis on saanud Arnost, Anisest, Kristiinast, Rivost?

Selle artikli järgi on kõik nad kadunud ning pole mitte millegagi tegelenud, olgugi, et Delfi ise on vahepeal hoogsasti nii mõnestki üsna sisutühje artikleid vorpinud. Siinkohal toon välja mõned lisandused, mis leidis kiire vaevata üles Internetist. Kui viitsida veidi rohkem vaeva näha, leiaks kindlasti rohkem informatsiooni.

Anis Arumets
Pisike emo-laps, kes jäi kõigile meelde kui kinnine, ülbe ja sünge väike tegelane, pole paraku viimasel ajal millegi muuga silma paistnud kui kunagi eelmisel aastal "Õhtusöök viiele" saates. Anis, miks sust midagi kuulda pole?
Anis osaleb hetkel järjekordses Reporteri veebiseriaalis "Reaalsus", lisaks lekkis temast hiljuti meediasse alastipilt. Pärast Superstaari jõudis ta kaasa teha ka muusikalis "Vahva rätsep" ning myspace'ist leiab tal mõned lood, mis paraku jäävad paari aasta tagusesse aega. Küll aga töötab ta hetkel uue materjali kallal ning varsti on ehk loota plaati. 

Rivo Kingi
Rivost on umbes kümme korda kuulsamaks saanud tema vend Karl-Kristjan Kingi, kes võrsus kodumaisele muusikamaastikule ansamblist Bedwetters ning jätkas koosseisu Epordwerk liidrina. Rivo väitis vahepeal, et kirjutab venna bändidele muusikat, kuid näha pole teda küll kusagil...
Kui veidike uurida, siis Rivo mängib selles samas Epordwerk'is süntesaatorit juba 2 aastat. Lisaks teeb ta Centron'i nime all elektroonilisi/dubstep remix'e, mida leiab ta SoundCloud'ist ning ka youtube'ist. 

Kristiina Piperal
Kui eelmised tegelased on veel kuidagi leitavad või mingil määral muusikamaastikul alles, siis Kristiinast pole olnud kuulda kippu ega kõppu sellest hetkest, mil ta saatest välja langes. Kus ta on, mis ta teeb? Kui keegi teab, andke toimetusele märku.
Vot see neiu on küll üsna kadunud, ent ei tasuks mainimata jätta, et tegi ta ju kaasa Dagö suvetuuril pärast Superstaari. Pärast seda, tõsi, ei ole temast rohkem kuulda olnud. Ainult korrks 2009ndal aastal võis teda näha saates "Tähed muusikas" (youtube)

Keit Triisa
Keidust teame seda, et ta on vahepeal emaks saanud ning astub üles siis, kui teda kustutakse, kuid ise väga seda laulmise asja ei torgi või siis pole sellega veel avalikkuse ette jõudnud, üks kahest
Keit kuulub alates 2011. aastast bändi Nion, sel aastal avaldati isegi debüütalbum ning youtube'ist võib leida mõne muusikavideo ka ning aeg-ajalt käiakse ka esinemas, nt emadepäevakontserdil Raekoja platsil, viimati Chicagos.

Kevin Johannson
Kevinist kuulsime viimati siis, kui Kroonika veergudel õllepurgi ja suitsukoniga vahele jäi. G.Otsa koolis muusikat tudeeriv noormees peaks ehk veidi rohkem muusikale ning vähem meelemürkidele keskenduma?
Kevin tegeleb oma bändiga Pen London and the Box ja käiakse üsna aktiivselt ka kontserte andmas. Teevad indierokki ja suuremad massid ilmselt pole sellega nii hästi kursis. Lisaks elab noormees oma elu, käib väljas, joob õlut, mis on sellises vanuses ju normaalne! Vähemalt ei roni ta igale avalikule üritusele koos Saagimite ja Seppadega, vaid veedab sõpradega mõnusasti aega.

Lauri Antsov
Viimatisest "Eesti otsib superstaari" saatest saime tuttavaks noormehega, kel nimeks Lauri, kuid pärast saatest välja langemist pole mitte keegi temast kippu ega kõppu kuulnud. Lauri, kus sa oled?
Lauri on üllitanud singli "Öös on valge", pole just raske ju googeldada noormehe nime?!

Andrei Ozdoba
Kes ei mäletaks seda särasilmset hurmurit, kes vallutas kõigi maarjamaa kaunitaride südamed. Hetkel töötab Andrei täiesti muusikaga mitte seotud töökohal Elionis, kuid ei saa salata, et me kõik ootame hinges salamisi, et noormees end taas muusikale pühendaks.
No aga vähemalt käis noormees taustalauljana Eurovisioonil koos Malcolm Lincoln'iga!


Tea, kas Delfi ajakirjanikel on ära keelatud Google kasutamine või ka lihtsalt Delfi otsungusüsteemi kasutamine, sest neist mõlemast leiaks nii mõndagi! Lisaks kõik muud sotsiaalmeedia kanalid, Facebook, Twitter, youtube, myspace...

No comments:

Post a Comment